English | Hinglish | Meanings | Speech |
---|---|---|---|
Apple | एप्पल | सेब | |
Banana | बनाना | केला | |
Orange | ऑरेंज | संतरा | |
Mango | मैंगो | आम | |
Grapes | ग्रेप्स | अंगूर | |
Watermelon | वाटरमेलन | तरबूज | |
Rice | राइस | चावल | |
Bread | ब्रेड | रोटी | |
Milk | मिल्क | दूध | |
Water | वॉटर | पानी | |
Tea | टी | चाय | |
Coffee | कॉफी | कॉफी | |
Juice | जूस | रस | |
Vegetable | वेजिटेबल | सब्जी | |
Meat | मीट | मांस | |
Fish | फिश | मछली | |
Egg | एग | अंडा | |
Cheese | चीज़ | पनीर | |
Butter | बटर | मक्खन | |
Soup | सूप | सूप | |
Ice Cream | आइस क्रीम | आइसक्रीम | |
Chocolate | चॉकलेट | चॉकलेट | |
Pizza | पिज़्ज़ा | पिज़्ज़ा | |
Pasta | पास्ता | पास्ता | |
Sandwich | सैंडविच | सैंडविच | |
Sugar | शुगर | चीनी | |
Salt | सॉल्ट | नमक | |
Honey | हनी | शहद | |
Flour | फ्लोर | आटा | |
Oil | ऑइल | तेल | |
Butter | बटर | मक्खन | |
Chicken | चिकन | मुर्गा | |
Beef | बीफ | गाय का मांस | |
Carrot | कैरेट | गाजर | |
Potato | पोटैटो | आलू | |
Tomato | टोमेटो | टमाटर | |
Onion | अनियन | प्याज़ | |
Spinach | स्पिनच | पालक | |
Cauliflower | कॉलीफ्लॉवर | गोभी | |
Cabbage | कैबेज | पत्ता गोभी | |
Peas | पीज़ | मटर | |
Chili | चिली | मिर्च | |
Garlic | गार्लिक | लहसुन | |
Ginger | जिंजर | अदरक | |
Biscuits | बिस्किट्स | बिस्किट | |
Cake | केक | केक | |
Yogurt | योगर्ट | दही | |
Peanuts | पीनट्स | मूंगफली | |
Butter Milk | बटर मिल्क | मट्ठा | |
Soda | सोडा | सोड़ा | |
Beer | बियर | बियर | |
Wine | वाइन | शराब | |
Whiskey | व्हिस्की | व्हिस्की | |
Cheese | चीज़ | पनीर | |
Pizza | पिज़्ज़ा | पिज़्ज़ा | |
Pasta | पास्ता | पास्ता | |
Rice | राइस | चावल | |
Bread | ब्रेड | रोटी | |
Oats | ओट्स | जई | |
Ice Cream | आइस क्रीम | आइस क्रीम | |
Juice | जूस | रस | |
Milkshake | मिल्कशेक | दूध शेक | |
Coffee | कॉफी | कॉफी | |
Tea | टी | चाय | |
Water | वॉटर | पानी | |
Soup | सूप | सूप | |
Fish | फिश | मछली | |
Prawns | प्रॉन्स | झींगे | |
Crab | क्रैब | केकड़ा | |
Egg | एग | अंडा | |
Banana | बनाना | केला | |
Apple | एप्पल | सेब | |
Orange | ऑरेंज | संतरा | |
Grapes | ग्रेप्स | अंगूर | |
Mango | मैंगो | आम | |
Pineapple | पाइनएप्पल | अनानास | |
Strawberry | स्ट्रॉबेरी | स्ट्रॉबेरी | |
Plum | प्लम | आलूबुखारा | |
Peach | पीच | आड़ू | |
Kiwi | कीवी | कीवी | |
Pomegranate | पोमेग्रेनेट | अनार | |
Almonds | आलमंड्स | बादाम | |
Cashew | कैश्यू | काजू | |
Walnut | वॉलनट | अखरोट | |
Dates | डेट्स | खजूर | |
Butter | बटर | मक्खन | |
Honey | हनी | शहद | |
Yogurt | योगर्ट | दही | |
Cream | क्रीम | मलाई | |
Pickle | पिकल | अचार | |
Olive | ऑलिव | जैतून | |
Peanut | पीनट | मूंगफली | |
Coconut | कोकोनट | नारियल | |
Chili | चिली | मिर्च | |
Mustard | मस्टर्ड | सरसों | |
Salt | सॉल्ट | नमक | |
Sugar | शुगर | चीनी | |
Vinegar | विनेगर | सिरका | |
Black Pepper | ब्लैक पेप्पर | काली मिर्च | |
Soya Sauce | सोया सॉस | सोया सॉस | |
Mint | मिंट | पुदीना | |
Coriander | कोरिएंडर | धनिया | |
Basil | बेसिल | तुलसी | |
Cinnamon | सिनमन | दालचीनी | |
Clove | क्लोव | लौंग | |
Cardamom | कार्डमम | इलायची | |
Cumin | क्यूमिन | जीरा | |
Turmeric | टर्मरिक | हल्दी | |
Fenugreek | फेनुग्रीक | मेथी | |
Garlic | गार्लिक | लहसुन | |
Ginger | जिंजर | अदरक | |
Onion | अनियन | प्याज | |
Tomato | टोमैटो | टमाटर | |
Cucumber | कुकुम्बर | खीरा | |
Potato | पोटैटो | आलू | |
Carrot | कैरेट | गाजर | |
Spinach | स्पिनच | पालक | |
Cabbage | कैबेज | पत्ता गोभी | |
Broccoli | ब्रोकली | ब्रोकली | |
Cauliflower | कॉलीफ्लॉवर | फूलगोभी | |
Brinjal | ब्रिंजल | बैंगन | |
Beetroot | बीटरूट | चुकंदर | |
Pumpkin | पम्पकिन | कद्दू | |
Pomegranate | पोमेग्रेनेट | अनार | |
Papaya | पपाया | पपीता | |
Pear | पेअर | नाशपाती | |
Plum | प्लम | आलूबुखारा | |
Pineapple | पाइनएप्पल | अनानास | |
Grapes | ग्रेप्स | अंगूर | |
Lychee | लीची | लीची | |
Guava | गुआवा | अमरूद | |
Strawberry | स्ट्रॉबेरी | स्ट्रॉबेरी | |
Raspberry | रास्पबेरी | रसभरी | |
Peach | पीच | आड़ू | |
Apricot | एप्रिकॉट | खुबानी | |
Blueberry | ब्लूबेरी | ब्लूबेरी | |
Chestnut | चेस्टनट | शाहबलूत | |
Almond | आलमंड | बादाम | |
Walnut | वालनट | अखरोट | |
Cashew | कैश्यू | काजू | |
Pistachio | पिस्ताचियो | पिस्ता | |
Dates | डेट्स | खजूर | |
Raisin | रेजिन | किशमिश | |
Fig | फिग | अंजीर | |
Quinoa | क्विनोआ | क्विनोआ | |
Oats | ओट्स | जई | |
Corn | कॉर्न | मकई | |
Barley | बारले | जौ | |
Buckwheat | बकव्हीट | कूटू | |
Saffron | सैफ्रन | केसर | |
Thyme | थाइम | अजवायन के फूल | |
Basil | बेसिल | तुलसी |
Copyright © 2024 apnienglish. All rights reserved.